Πετυχημένο το ντεμπούτο του Kelleher στο Champions League

 

Η Liverpool μία αγωνιστική πριν από τη λήξη των ομίλων, βρίσκεται στους «16» του Champions League και μάλιστα ως πρώτη. Έκανε αυτό που όφειλε να κάνει και στο τελευταίο ματς πάει χαλαρή και δίχως άγχος.

 

Προχθές η ομάδα αντιμετώπισε τον εξαιρετικό Ajax που ήταν και παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης. Μια ομάδα με επίθεση-φωτιά που άνετα σου κάνει τη ζημιά κι ας είναι ευάλωτη πίσω. Ήταν φανερό ότι ο «Αίαντας» δεν ήρθε στο Anfield, για να χάσει σήμερα. Δείτε τους αγώνες στο πάμε στοίχημα

 

Ο Jurgen Klopp ανακοινώνει την απουσία του Alisson Becker, ακόμα ένας, από μυϊκό τραυματισμό. Πρόβλημα που θα τον αφήσει για 10 με 14 μέρες εκτός δράσης. Ο Γερμανός αποφασίζει να ξεκινήσει τον Caoimhin Kelleher, αφήνοντας στον πάγκο τον Adrián. Μια επιλογή που σίγουρα είχε τα δικά της ρίσκα, όμως ρίσκο θα ήταν, ίσως και μεγαλύτερο, ακόμα κι αν έπαιζε ο Ισπανός.

 

Ο Kelleher έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League και συνέβαλε σημαντικά στο να κρατήσουν οι reds το μηδέν στην άμυνα, για τέταρτη φορά φέτος, και παράλληλα να πάρουν τη νίκη που τελικά τους έδωσε το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού. Οι αποδόσεις της Λίβερπουλ στην Bet365

 

Ο μικρός αξίζει πολλά μπράβο . Το ίδιο κι ο Curtis. Όχι γιατί έβαλε το γκολ, γιατί όλη του η παρουσία ήταν εξαιρετική. Ορισμένα απ’ αυτά τα παιδιά πρέπει να βγουν μπροστά και να τραβήξουν το κουπί. Βλέπετε ότι τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ομάδα.

Σχολιάστε