O.S.E.K.K. – H.W.B.F. – Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Ημερομηνία Πέμπτη, Σεπτέμβριος 25 @ 12:01:05 EEST
Θέμα Ειδήσεις

Αν το πρωτάθλημα (Α’ και της Β’ εθνικής κατηγορίας) είναι το… κυρίως μενού, αυτό που ανυπόμονα περιμένουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι το πρώτο πιάτο. Είναι η αρχή για να ξεκινήσει η «περιπέτεια» της χρονιάς, μια «περιπέτεια» που όσοι έχουν ζήσει, είτε μέσα από τις γραμμές του γηπέδου, είτε έξω από αυτές, δεν θέλουν να τελειώσει. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας, θα συναντηθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Μπάσκετ με Καρότσι, προκειμένου να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2003-2004.


 

Η χρονιά αυτή είναι χρονιά προετοιμασίας ενόψει των Παροολυμπιακών Αγώνων του 2004, τόσο από αγωνιστικής πλευράς (καθώς από τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, θα αναδειχθούν οι παίκτες που θ’ αγωνιστούν στην Εθνική), όσο και από οργανωτικής (καθώς οι έχοντες την εμπειρία αγώνων μπάσκετ με αμαξίδιο θα προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στους Ολυμπιακούς αγώνες).

Το πρώτο τζάμπολ για τη νέα περίοδο έχει οριστεί για τις 22 Νοεμβρίου (και για την Α’ και για την Β’ εθνική κατηγορία) και έτσι οι ομάδες έχουν αρκετό χρόνο για να συμπληρώσουν τα ρόστερ και να κάνουν την προετοιμασία τους.