O.S.E.K.K. – H.W.B.F. – Αυτό είναι το σήμα μας

Εκτός αγώνων η Πορτογαλία

Είναι αδιαμφισβήτητο πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση. Αντιμέτωποι με την οργή της ήρθαν πριν από λίγο καιρό οι κάτοικοι της Πορτογαλίας, οι οποίοι ακόμα μετρούν τις πληγές τους και προσπαθούν να συνέλθουν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. Οι φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν και ο αντίκτυπος που δημιουργήθηκε στην οικονομία της χώρας, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει η εθνική ομάδα να φανεί συνεπής στο ραντεβού της και να δηλώσει ότι δεν θα κατέβει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αθήνας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Division C, το οποίο θα διεξαχθεί 9-14 Σεπτεμβρίου στο Μετς, έχει ξεκινήσει.
Για να είναι επιτυχημένη μια τέτοια διοργάνωση, απαραίτητο συστατικό είναι το σήμα των αγώνων.  Αυτό που δίνει το στίγμα και χαρακτηρίζει τη διάθεση διοργανωτών και συμμετεχόντων. Αυτό που θα προβάλει και παράλληλα θα ταυτιστεί με τους αγώνες. Παρουσιάζουμε σήμερα αυτό το σήμα, το οποίο θελήσαμε να δημιουργήσουμε σε μοντέρνα γραμμή που να ταυτίζεται, ή έστω να μην απέχει πολύ από την πραγματική εικόνα. Θελήσαμε μέσα από ένα απλό σηματάκι, το οποίο έχει ημερομηνία λήξεως το τέλος της διοργάνωσης, να δώσουμε την προοπτική που έχει ο χώρος μας, να αναδείξουμε το μεράκι αθλητών, παραγόντων, όλων όσων κινούνται γύρω από το μπάσκετ με καρότσι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και πως αυτό το σήμα θα αποτυπωθεί στη μνήμη όλων.