20ο πρωτάθλημα πράξη 7η

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο και την Κυριακή το 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Δωδεκάνησου με τον ΠΑΣΚΑ στο Βενετόκλειο, ένα ματς το οποίο θα προστεθεί στην πολύχρονη ιστορία των δύο ομάδων και θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Την Κυριακή ο Άτλας φιλοξενεί στο Μετς το Ηράκλειο, το οποίο αν και στην παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα εμφανίζεται πολύ συγκεντρωμένο.

Για τον Νότιο όμιλο θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό του Μετς το παιχνίδι Άτλας – Μαρούσι (Καραβίτης – Τσαχάκης) στις 19:30 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και θα μεταδοθεί απευθείας σε live streaming από το site της ΟΣΕΚΑ.

Για τον Βόρειο όμιλο αύριο, ο Άρης φιλοξενεί τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων και όπως έχει δείξει η εικόνα των δύο αντιπάλων έως αυτή τη στιγμή, ο κάτοχος του τίτλου είναι το φαβορί για τη νίκη. Την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει την Ίριδα Καβάλας σε έναν αγώνα που μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν τον πρώτο λόγο, δεν θα πρέπει όμως να υποτιμήσουν τον αντίπαλο παρά τους 3 βαθμούς που τους χωρίζουν στον βαθμολογικό πίνακα (ο Μέγας Αλέξανδρος έχει ένα παιχνίδι περισσότερο).

Σημείωση: Το παιχνίδι Μαρούσι – Αετοί Κρήτης αναβλήθηκε για τις 3-4/6 και ο αγώνας Ήφαιστος  – Αργοναύτες Βόλου, δεν θα διεξαχθεί λόγω δήλωσης αδυναμίας της ομάδας του Βόλου να ταξιδέψει στην Πάτρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο

Νότιος όμιλος:
Γηπ. Βενετόκλειο 18:00 Δωδεκάνησος – ΠΑΣΚΑ (Μπίκας – Νικηφορίδης).
Βόρειος όμιλος:
Γηπ. Σταυρούπολης 15:00 Άρης – Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας (Παπαδοπούλου – Πετανίδου).
Κυριακή
Νότιος όμιλος:
Γηπ. Μετς 15:00 Άτλας – Ηράκλειο (Σέρρας – Παπαφωτίου).
Βόρειος όμιλος:
Γηπ. Κάππα 17:00 Μ. Αλέξανδρος – Ίρις Καβάλας (Αγγελίδης – Διβόλη).