20ο πρωτάθλημα πράξη 5η

Μετά την ανάπαυλα του Πάσχα οι ομάδες της ΟΣΕΚΑ επιστρέφουν στη δράση με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Για τον νότιο όμιλο η Δωδεκάνησος υποδέχεται στην έδρα της το Μαρούσι σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάτι που ισχύει και για την αναμέτρηση ΠΑΣΚΑ – Άτλας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το ντέρμπι της Κρήτης με το νεοφώτιστο Ηράκλειο να υποδέχεται τους Αετούς στα Δύο Αοράκια.

Για τον Βόρειο όμιλο ο Άρης ταξιδεύει στον Βόλο για να παίξει κόντρα στους Αργοναύτες, ενώ ο Ήφαιστος στην Πάτρα φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο σε ένα ματς που μας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Στα Τρίκαλα η Γυμναστική Ένωση την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Ίριδα Καβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο Νότιος όμιλος: Γηπ. Δύο Αοράκια 19:30 Ηράκλειο – Αετοί Κρήτης (Καμπίτσης – Κώτσου), Γηπ. Βενετόκλειο 20:00 Δωδεκάνησος – Μαρούσι (Τσούντσουρας – Ξάνθος).

Κυριακή Γηπ. Μετς 15:00 ΠΑΣΚΑ – Άτλας (Σέρρας Πλ. – Αποστολίδης).

Σάββατο Βόρειος όμιλος: Γηπ. Αλεξιώτισσας 18:00 Ήφαιστος – Μέγας Αλέξανδρος (Παυλόπουλος – Μαρινάκης).

Κυριακή Γηπ. Μπάρας 12:00 Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” – Ίρις Καβάλα (Αθανασόπουλος – Παπαδημητρίου), Γηπ. Αδαμόπουλου 13:00 Αργοναύτες Βόλου – Άρης (Καλουτσάς – Παπαδημητρίου).