20ο πρωτάθλημα πράξη 3η

Με το παιχνίδι ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Άτλα, για τον Νότιο όμιλο, ανοίγει αύριο η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ. Οι δύο ομάδες αναμετρόνται στις 13:30 στο κλειστό Σπύρος Λούης, σε ένα ματς που πάντα ξεχωρίζει για τη δύναμη και την ανταγωνιστικότητα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον αγώνα της Ρόδου όπου η Δωδεκάνησος θα φιλοξενήσει τους Αετούς Κρήτης, και ολοκληρώνεται την Κυριακή με το παιχνίδι του Ηρακλείου, όπου η νεοσύστατη τοπική ομάδα υποδέχεται τον… παλιό της διοργάνωσης, ΠΑΣΚΑ.

Για τον Βόρειο όμιλο, τα Τρίκαλα υποδέχονται αύριο τους Αργοναύτες σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ενώ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να είναι και αυτό ανάμεσα στον Ήφαιστο και την Ίριδα Καβάλας, στην Πάτρα. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Άρη, στο κλειστό της Σίνδου στις 15:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Νότιος όμιλος: Σάββατο Γηπ. Σπ. Λούη (13:30) Μαρούσι – Άτλας (Σέρρας – Ντάβαρης), Γηπ. Βενετόκλειο (19:30) Δωδεκάνησος – Αετοί Κρήτης (Ξάνθος – Νικηφορίδης).
Κυριακή Γηπ. 2 Αοράκια (17:00) Ηράκλειο – ΠΑΣΚΑ (Ξυλάς – Αρτεμάκη).

Βόρειος όμιλος: Σάββατο Γηπ. Μπάρας (14:30) Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” – Αργοναύτες Βόλου (Σαρρής – Φασούλας), Γηπ. Αλεξιώτισσας (18:00) Ήφαιστος – Ίρις Καβάλα (Κωνσταντινίδου – Καμήτσος).
Κυριακή Γηπ. Σίνδου (15:45) Μέγας Αλέξανδρος – Άρης (Αγγελίδης – Παπαδοπούλου Χρ.).