20ο πρωτάθλημα πράξη 10η

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ. Ο Άρης  έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ενώ και ο Άτλας που αντιμετωπίζει τον ΠΑΣΚΑ έχει προβάδισμα για την πρόκριση, κάτι που θα αλλάξει αν ο ΠΑΣΚΑ νικήσει με +19. Σε περίπτωση λοιπόν νίκης του Άτλα, για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο φάιναλ φορ θα κονταροχτυπηθούν ο ΠΑΣΚΑ και ενας εκ των Δωδεκάνησου και Αμαρουσίου.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό Σπύρος Λούης ανάμεσα στο Μαρούσι και τη Δωδεκάνησο, είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής το οποίο θα κρίνει την τρίτη ομάδα του ομίλου που θα διεκδικήσει την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε εδώ πως εκκρεμεί και το ματς Μαρούσι – Αετοί Κρήτης το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 3-4/6.

Στον Βόρειο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού εκτός από τον πρώτο Άρη, έχει ήδη καθοριστεί βάση βαθμολογίας, ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο της τελικής φάσης. Πρόκειται για τον Ήφαιστο και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Νότιος όμιλος: Γηπ. Σπ. Λούης 13:30 Μαρούσι – Δωδεκάνησος (Παυλόπουλος – Μπίκας).
Βόρειος όμιλος: Γηπ. Καλαμίτσας 19:00 Ίρις Καβάλας – Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας (Στούμπος – Πράττος).

Κυριακή
Νότιος όμιλος: Γηπ. Μετς 12:00 Άτλας – ΠΑΣΚΑ (Τσαχάκης – Στρέμπας).

Τετάρτη 31/5/2017
Βόρειος ομιλος: Γηπ. Σταυρούπολης 16:00 Άρης – Αργοναύτες Βόλου (Παπαδοπούλου – Πετανίδου).