Αυτό υποστήριξαν και αυτό έδειξαν οι άνθρωποι του Αμαρουσίου – και όχι μόνο- κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό “Super Star 98.6, Maroussi Olympic City”, τη ΚΑΕ Αμαρουσίου και την ΟΣΕΚΚ, διοργανώθηκε εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά, όπου εκτός από εκατοντάδες παιδιά από τα σχολεία της πόλης παρευρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητισμού αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Οι Ολυμπιονίκες Ιωάννης Μελισσανίδης, Κάχι Καχιασβίλι, η Αννα Βερούλη, η Αγγελική Κανελλοπούλου, ο Bασίλης Κωνσταντίνου αλλά και ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας έδωσαν το παρών σε αυτή τη ζεστή εκδήλωση, προκειμένου να απονείμουν τα δικά τους εύσημα στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και ξεχωριστές αρετές. Ολοι μαζί έδωσαν μήνυμα προς αυτούς τους ανθρώπους: “Στην πορεία της ζωής είμαστε όλοι μαζί” είπαν προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους.

Στο… διαγωνιστικό μέρος, οι παλαίμαχοι του Αμαρουσίου τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του στην ΚΑΕ, ενώ ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών πραγματοποιήθηκε με τους συμμετέχοντες να κάθονται σε καρότσι.