ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΓΑΠΗΣ

Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός στο χώρο του μπάσκετ με καρότσι, δίνει και φέτος το παρών. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκέμβρη), η ΟΣΕΚΚ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει αύριο (Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, 10:00) το “11ο Τρίποντο Αγάπης” στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.Μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 1995 και διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή…

Διαβάστε περισσότερα >>

Μια ακόμα γιορτή για τους νικητές της ζωής! Μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας έχουν διδάξει τι σημαίνει αγώνας και διάθεση για διάκριση, μια μέρα αφιερωμένη σε όλους εκείνους που όχι μόνο δεν έσκυψαν το κεφάλι μετά την πρώτη δυσκολία, αλλά βρήκαν μέσα από τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός, τη χαρά για την ίδια τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα >>

Άλλο ένα “Τρίποντο Αγάπης”!…Ο Δήμος Χαλανδρίου απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ευαίσθητος και φιλόξενος είναι. Στο κλειστό της πόλης, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Ορφανού, του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του προέδρου της ΟΣΕΚΚ Γιώργου Κούζα, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Κώστα Νεστορίδη, και της ΕΛΕΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση “Τρίποντο Αγάπης” τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα >>

Μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη αγάπη και ζεστασιά πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κλειστό της Πυλαίας. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΣΕΚΚ με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Μια γιορτή του αθλητισμού που κράτησε περίπου 2,5 ώρες, και περιείχε πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Διαβάστε περισσότερα >>

Το “Τρίποντο Αγάπης” ξεκίνησε το 1995 και συνεχίζεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Φέτος η καρδιά του μπάσκετ με καρότσι χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena, όπου αύριο (Πέμπτη, 10:00) η ΟΣΕΚΚ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων, διοργανώνουν εκδήλωση για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία (3…

Διαβάστε περισσότερα >>