Το πρωτάθλημα αρχίζει

Η κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας χαρακτηρίζεται από απόλυτη ρευστότητα, ωστόσο κάποια πράγματα, κάποιες δεσμεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν. Ειδικά όταν είναι… δικές μας δεσμεύσεις. Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ Γιώργος Κούζας, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του Κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, είχε δεσμευθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2015, θα αρχίσει το 18ο πρωτάθλημα.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή, αυτή η δέσμευση να γίνει πράξη, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον. Οι ομάδες της ΟΣΕΚΚ, είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου (15:00), στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 18ου πρωταθλήματος, της Ομοσπονδίας, δίνοντας -ουσιαστικά- το έναυσμα για να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί -βάσει προγράμματος- μέχρι το τέλος του 2015.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (3-4/10). Η Ομοσπονδία εύχεται σε όλους ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…