Τιμούν την 3η Δεκέμβρη

Ο ΝΑΣ ΑμεΑ Φαέθων Καρδίτσας, διοργανώνει τη Δευτέρα (10:00, στο κλειστό γήπεδο της πόλης) αγώνα επίδειξης μπάσκετ με καρότσι, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Καρδίτσας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο (τον καλύτερο δυνατό) την Παγκόσμια Ημέρων Ατόμων με αναπηρία.

Στο γήπεδο θα βρεθούν μαθητές από σχολεία του Νομού Καρδίτσας, όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον Φάεθων και στους Αργοναύτες Βόλου, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, αλλά και να συνομιλήσουν με τους αθλητές της ομάδας, να μάθουν για το μπάσκετ με καρότσι αλλά και βιώσουν την εμπειρία του αθλήματος.
Ο ΝΑΣ Φαέθων μάλιστα, θα μοιράσει στους μαθητές κάρτες ελευθέρας εισόδου για τους αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας. “Στόχος μας είναι να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με το δημοφιλέστερο παρολυμπιακό άθλημα και να ανοίξουμε τον δρόμο ,ώστε να ενδιαφερθούν και να συμμετάσχουν όλο και περισσότερα άτομα σε αυτό (είτε είναι άτομα με αναπηρία είτε όχι)” αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου του συλλόγου.