Τιμή για όλους μας

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Και πώς μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, αποφάσισε να τιμήσει την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, για την προσφορά της στον χώρο του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Και πώς μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο Γιώργος Κούζας και ο Χάρης Περδίκης, ήταν μεταξύ των τιμώμενων προσώπων στη “Μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού“, που έγινε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Τερψιχώρη Α, στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, υποστηρίζει το μεγάλο κοινωνικό, Πολιτιστικό και Αθλητικό έργο από το 1998, με πολλαπλές πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις και με μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στις περιοχές του Πειραιά,  Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και Κορίνθου.

Στο πρόσωπο των δύο εκπροσώπων της ΟΣΕΚΚ τιμήθηκε καθένας εξ όσων έχουν βάλει έστω κι ένα λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο οικοδόμημά μας. Από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, όχι μόνο για την τιμή, αλλά επειδή υπάρχει και δραστηριοποιείται, απευθυνόμενος στα υψηλότερα ανθρώπινα ένστικτα…