Τιμάμε την 3η Δεκέμβρη

Έχουμε καθιερώσει αυτή την ημέρα να την τιμούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για εμάς η 3η Δεκέμβρη δεν αποτελεί την ημέρα που “θυμόμαστε” τα άτομα με αναπηρία. Για εμάς η 3η Δεκέμβρη αποτελεί γιορτή και μια χρυσή ευκαιρία να προβάλουμε προς τα έξω αυτά που κάνουμε. Να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας και να τον κάνουμε κοινωνό της δράσης μας. Αυτή τη γιορτή την έχουμε ονομάσει “Τρίποντο Αγάπης” και είναι αλήθεια ότι όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια μας γέμισαν με την αγάπη τους. Φέτος όμως – και μόνο για τώρα- το “Τρίποντο Αγάπης” θα πρέπει να το αναβάλουμε.

Ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται ιός Η1Ν1, μας υποχρέωσε να σταματήσουμε τις όποιες ενέργειες διοργάνωσης της γιορτής μας. Πάγια τακτική μας είναι η γιορτή αυτή να περιλαμβάνει και τα παιδιά. Χιλιάδες μαθητές από σχολεία της Αττικής (και όχι μόνο) έχουν γεμίσει τα γήπεδα που κατά διαστήματα μας φιλοξενούσαν. Φέτος όμως όπως είναι γνωστό, πολλά σχολεία αυτό το διάστημα παραμένουν κλειστά και άλλα είναι “επιφυλακτικά” στο να βρεθούν σε χώρους με κόσμο, λόγω της γρίπης τύπου Α.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αναβάλουμε το “Τρίποντο Αγάπης” του 2009, να γίνουν μόνο κάποιες εκδηλώσεις από τα σωματεία μας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης, σύντομα.