Συνεχίζουν με ΠΑΛΑΠΛΑΣΤ οι διαιτητές της ΟΣΕΚΑ

Για τέσσερα ακόμα χρόνια ο ΣΕΔΚΚ θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΟΣΕΚΑ, με την ΠΑΛΑΠΛΑΣΤ στην… πλάτη. Για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας καθοριστική ήταν η συμβολή της ΟΔΚΕ, η οποία με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. παραχώρησε στον ΣΕΔΚΚ, 20 μπλούζες και 5 μπουφάν διαιτησίας.

ΣΕΔΚΚ και ΟΔΚΕ εδώ και χρόνια υπηρετούν το άθλημα ενώ η μεταξύ τους συνεργασία γίνεται πάντα με κοινό γνώμονα το καλό της διαιτησίας και κατ’ επέκταση το καλό του μπάσκετ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΣΕΔΚΚ προς την ΟΔΚΕ:
“Το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης με Καρότσι (Σ.Δ.Ε.Κ.Κ), βρίσκονται στην ευχάριστη θέση, με την παρούσα επιστολή, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες προς εσάς και τους συνεργάτες σας στο Δ.Σ της Ο.Δ.Κ.Ε, για την ευγενική σας παραχώρηση του παλιού αθλητικού υλικού σας (μπλούζες και μπουφάν διαιτησίας) προς τα μέλη μας.

Η ενέργειά σας για άλλη μια φορά αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία και αλληλοεκτίμηση των δύο φορέων των διαιτητών της καλαθοσφαίρισης, που και τα δύο διοικητικά συμβούλια, με γνώμονα το κοινό συμφέρων και την αγάπη προς το λειτούργημα της απόδοσης δικαιοσύνης, υπηρετούμε.

Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνεργάτες σας”.