Συνεργασία με tactic boards

Η ΟΣΕΚΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να φέρει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους από τον χώρο του μπάσκετ κοντά της. Σε αυτήν τη δράση εντάσσεται και η συνεργασία με την “Tactic boards” και τον Μάριο Δεσποτάκη, ο οποίος έφτιαξε ένα προσωπικό προπονητικό πινακάκι, για τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Βάιο Γιώρα.

Ένα πινακάκι καλαίσθητο, με το λογότυπο της ΟΣΕΚΚ. “Με την ευχή να φέρει γούρι στον φίλο και συνάδελφο, Βάιο Γιώρα. Ευχαριστώ πολύ την Ομοσπονδία για την τιμή που μου έκανε, να με συμπεριλάβει στους φίλους και συνεργάτες της. Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να συνδράμει στο όλο επιχείρημα και η συμμετοχή μου είναι περισσότερο συμβολική, καθώς θεωρώ απειροελάχιστο το να εφοδιάσω τον προπονητή της Εθνικής με ένα πινακάκι.

Η προτροπή μου προς κάθε άνθρωπο που μας διαβάζει, είναι να συμμετέχει στην προσπάθεια. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, ακόμα και με μικρή προσφορά, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΣΕΚΚ, ο Μάριος Δεσποτάκης.

Σημειώνουμε πως τα πινακάκια τού Μάριου Δεσποτάκη βρίσκονται στα χέρια των μεγαλύτερων προπονητών, Ελλήνων και ξένων (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Δημήτρης Ιτούδης, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δημήτρης Πρίφτης, Αντρέα Τρινκιέρι, Νίκος Βετούλας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είναι μερικοί από αυτούς που τα χρησιμοποιούν).