Συνεργασία με Coppa Cheese

Η… παρέα μεγαλώνει. Ολοένα και περισσότεροι φίλοι έρχονται κοντά μας, δηλώνουν την (υπο)στήριξή τους στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και -σε δύσκολες για όλους μέρες- συμβάλλουν (καθένας με τον τρόπο του), ώστε να μπορέσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εμφανιστεί ανταγωνιστικό και ανεπηρέαστο από την οικονομική κρίση στη χώρα.

Η Coppa Cheese γίνεται υποστηρικτής της Εθνικής μας. Ο Κώστας Πετρόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, επισκέφθηκε τα παιδιά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενισχύσει με όλες του τις δυνάμεις, την προσπάθειά τους.

“Είναι μια υπέροχη προσπάθεια, που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε. Γνωρίζουμε προσωπικά, λόγω Βύρωνα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Κούζα, κι αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω, για να προβούμε στην κίνηση, την οποία θεωρούμε ασήμαντη, μπροστά στην αξία της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά.

Όντας εδώ και χρόνια ενεργός αθλητικός παράγοντας (σ.σ. ο Κώστας Πετρόπουλος ήταν πρόεδρος στη Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού, όταν η γυναικεία ομάδα του Βύρωνα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), γνωρίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία να ενισχύεται η προσπάθεια των αθλητών, απ’ όποιον μπορεί κι έχει τη διάθεση. Ελπίζουμε πως κι άλλοι θα ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουμε -με πυρήνα την Εθνική– ένα δίκτυο υποστηρικτών του χώρου” δήλωσε ο Κώστας Πετρόπουλος.

Να σημειώσουμε πως η Coppa Cheese βοηθά, με διάφορους τρόπους, το “Χαμόγελο του Παιδιού“, ενώ και σε αθλητικό επίπεδο ενισχύει την προσπάθεια του Αθηναϊκού.

Ποια είναι η Coppa Cheese


Είναι μια εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, με υψηλής ποιοτικής αξίας προϊόντα. Με δίκτυο διανομών σε όλη την Ελλάδα και έδρα στην Αθήνα, διαθέτει υποκατάστημα στην Πάρο. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΚΙΜΒΟ HELLAS (από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ εσπρέσο στον  κόσμο) για τις Κυκλάδες και ειδικός συνεργάτης της για όλη την Ελλάδα.