Στο 3X3 της Αθήνας

Το μπάσκετ είναι γιορτή κι εμείς δεν θέλουμε να λείψουμε από καμία εκ των σημαντικών εκδηλώσεων. Ίσως γιατί εμείς μπορούμε να νιώσουμε την αξία της συμμετοχής καλύτερα από τον καθένα.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει στο διάστημα 4-6 Ιουνίου το 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της FIBA, ανήκει στο επίσημο καλεντάρι και το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έχει τη δική του ξεχωριστή θέση.
Η ΟΣΕΚΚ συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις και καλεί όλους τους αθλητές, αλλά κι όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν να παίξουν μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, να διαμορφώσουν τις δικές τους ομάδες. Θα είμαστε εκεί, από το πρώτο… χτύπημα της μπάλας, μέχρι την τελική φάση κάθε κατηγορίας, που θα γίνει το Σάββατο 6/6 (ξεκινώντας στις 17:00), στην Πλατεία Συντάγματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Φτιάξτε την ομάδα σας και πάμε να διασκεδάσουμε. Γιατί το μπάσκετ δεν έχει σύνορα, δεν έχει φραγμούς, δεν κάνει διακρίσεις. Είναι το αγαπημένο μας σπορ και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, απλά… κάνουμε παιχνίδι.