Στο Λουτράκι βρίσκεται η Εθνική ομάδα

Άπαντες παρόντες στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Μαλίκ Αμπές. Στο Sports Camp στο Λουτράκι, βρίσκεται από το Σάββατο η Εθνική ομάδα, όπου ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της, η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Από τις 25/09 μάλιστα θα φιλοξενήσει και την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, με την οποία θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.

Την αποστολή της Εθνικής στο Λουτράκι, αποτελούν οι: Γιάννης Χαλδαίος, Παναγιώτης Χρυσοβέργης, Κων/νος Τσατσούλης, Άγγελος Διμπιτούζης, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Αποστόλης Μουμτζόγλου, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Ράσα Έριοντ, Ατζίμ Ντομγκιόνι, Βαγγέλης Πλεξίδας, Ατνάν Χαμάντι, Βάϊος Γιώρας, Γιώργος Έχλερτ, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Στεργιόπουλος, Νίκος Καβάζης, Νίκος Πανούσης

Το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας αποτελείται από πέντε άτομα. Την υπεύθυνη αποστολής Δήμητρα Λάμπρου, τον προπονητή Μαλίκ Αμπές, τον βοηθό προπονητή Κώστα Χρόνη, τον φυσιοθεραπευτή Νίκο Γκράβα, τον μηχανικό Αλέκο Δούκα και τον φροντιστή Κώστα Βελέτζα.

Στην Ιταλική αποστολή θα συμμετέχουν οι: Μπάργκο Μοχάμεντ, Μπερνάντις Φάμπιο, Κάλο Αντρέα, Σεράτσι Κριστιάν, Σερισκιόλι Ρομπέρτο, Νταμιάνο Νικολά, Φαγγιόλι Λούκα, Τζενινάζι Τζακόπο, Μαρτσιόνι Γκαλιάνο, Μολτένι Λορέντζο, Μουκχάριο Αμίνε, Στέλλα Γκιανλούκα, Βερζίνι Γκιουσέπε. Το προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας αποτελούν οι: Ντε Πιέρι Αλεσάντρο (προπονητής), Ράντε Αντρέ (μηχανικός) και Μπραζίνι Γουόλτερ (συνοδός).

Αναβάλλεται το Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Με απογοήτευση πληροφορήθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία ότι αναβάλλεται επί του παρόντος το πρωτάθλημα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο στην Τουρκία. Η χώρα μας αλλά και η διοργανώτρια, ήταν οι μόνες οι οποίες είχαν φροντίσει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις που τους αναλογούσαν σχετικά με τη διοργάνωση. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε το αντίστοιχο ενδιαφέρον και από τις άλλες χώρες, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προχωρήσει στην αναβολή του πρωταθλήματος. Πάντως είναι ένας θεσμός τον οποίο θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε.