Σερβία – Ελλάδα 72 -50

Στην έκτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Division C, που διεξάγεται στη Λισαβόνα, κατετάγη η Εθνική ομάδα. Στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Σερβία πήρε το… αίμα της πίσω (για την ήττα στον πρώτο αγώνα) υποχρέωσε σε ήττα την Ελλάδα με 72-50 (39-32), και εξασφάλισε την πέμπτη θέση.

Οι διεθνείς σε ένα ακόμα ματς προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και πάλι κακό με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να διευρύνουν τη διαφορά στο σκορ και να σιγουρέψουν τη νίκη τους.

Η συμμετοχή, κυρίως εν μέσω όλων όσων αντιμετωπίζει η χώρα μας και που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον αθλητισμό, ήταν σημαντική. Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές στο γήπεδο της Λισαβόνα ήταν μεγάλη και μόνο μπράβο τους αξίζει.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-32, 58-40, 72-50.
Σερβία (Αζένμπεργκερ): Μπουντιμίροβιτς, Καρούποβιτς 45, Μπατάλο, Σίκιμα 5, Τσιγιάνοβιτς, Βέζμαρ 2, Τσίρκοβιτς 9, Γιοβάνοβιτς, Στάνκοβιτς 11, Σιλάντι.
Ελλάδα (Γιώρας): Παπαδόπουλος 2, Τσαουσίδης, Μουμτζόγλου 18, Βάσσης, Κότσαρης 1, Χαλδαίος, Χατζηδημητρίου 4, Κεφαλάς, Κοντογιάννης 2, Μαρτσάκης  4, Χριστοδούλου 12, Τσαπανίδης 7.