Πατήσαμε το παρκέ του “Ν. Γκάλης” (vid, pics)

Το φετινό μας ταξίδι ξεκίνησε από το Κερατσίνι (Φάρος – ΑΕΛ), πέρασε από τα Τρίκαλα (Τρίκαλα – Κύμη) και συνεχίστηκε στο Μαρούσι (ΑΕΚ – Γιουβέντους). Οι αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο μεταφέρουν παντού το μήνυμά μας. Έτσι όπως το διάβασε χθες ο Χριστόφορος Ζαραλίκος:

“Το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1988, μεταξύ αθλητών δύο συλλόγων, κατά την διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Αθήνα. Το 1994 υπήρχαν ήδη οκτώ ομάδες και στις 5 Μαΐου 1995 συστάθηκε η ΟΣΕΚΚ.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν, η ΟΣΕΚΚ έγινε ΟΣΕΚΑ, άνθρωποι ήρθαν κι έφυγαν. Μόνο ένα δεν άλλαξε: Η αγάπη μας για το μπάσκετ, η αγάπη μας για τη ζωή. Αυτή η αγάπη κι αυτό το σπορ είναι ο κοινός μας τόπος…”.

Στο παρκέ του “Νίκος Γκάλης“, στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκαν η ομάδα  με την άσπρη  εμφάνιση (Παναγιώτης Σγαρδέλης, Στάθης Παπαστάμος, Έλντον Γκοτζαράϊ, Γιάννης Ακουμιανάκης, Χάρης Σπέντζος) και η ομάδα με την μπλε εμφάνιση (Σπύρος Σπαθής, Παναγιώτης Κότσαρης, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Δημήτρης Βάσσης, Γιάννης Χαλδαίος), έδωσαν δείγματα όσων βλέπουν αυτοί που παρακολουθούν το άθλημά μας και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Η ΟΣΕΚΑ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις διοικήσεις του Φάρου, της ΚΑΕ Τρίκαλα και της ΚΑΕ ΑΕΚ και να ενημερώσει τους φίλους της ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, μέχρι να φτάσει η εικόνα μας σε κάθε γωνιά της χώρας.