Παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινήσαμε από το Κερατσίνι και τον αγώνα ανάμεσα στον Φάρο με την ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Χθες (Τετάρτη) βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε την Κύμη, για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Συνεχίζουμε! Αυτή τη φορά η χάρη μας φτάνει στο “Νίκος Γκάλης” και στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η (κοινή) ανακοίνωση – κάλεσμα, όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ:
“H ΑΕΚ B.C. και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) παίζουν μπάσκετ.
Στο περιθώριο της (δεύτερης) αναμέτρησης της “Βασίλισσας” με τη Γιουβέντους Ουτενά για τα πλέι οφ τoυ Basketball Champions League την Τρίτη (21/02, 19:30), θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από ομάδα επιλέκτων αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Η ΑΕΚ και ο κόσμος της έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη την ευαισθησία τους και είναι έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών, oι οποίοι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης θα στείλουν το δικό τους μήνυμα νίκης.
Είναι αυτονόητο, ότι οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ακόμη ένα κίνητρο για να γεμίσουν το Κλειστό “Νίκος Γκάλης” και παράλληλα, να συμπαρασταθούν στη “Βασίλισσα” για τη νίκη-πρόκριση και διάκριση στην Ευρώπη”.