Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Το δικό μας… πάρτι

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2006 20:59

Η 3η Δεκέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία και η ΟΣΕΚΚ, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή. Μια μέρα αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, η ΟΣΕΚΚ διοργανώνει τη δική της γιορτή, σε συνεργασία τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του νυν δημάρχου Θεόδωρου Μπεχράκη και του επόμενου δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Το μήνυμα της γιορτής αυτής είναι σαφές: Μια ημέρα αφιερωμένη στους αθλητές με αναπηρία.

Η ομάδα του Πειραιά είχε συμμετάσχει και στην περσινή εκδήλωση, δίνοντας χαρά τόσο στους αθλητές μπάσκετ με καρότσι, όσο και στα χιλιάδες παιδιά που βρέθηκαν στις εξέδρες. Στο γήπεδο θα βρεθούν 800 μαθητές από τα “Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα“, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ με καρότσι, αλλά και να λάβουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια (βολές και τρίποντα) με τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τους αθλητές του πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.
Στο περιθώριο του αγωνιστικού προγράμματος θα γίνει η βράβευση του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Α. Σ. Ωνάση” και της Alpha Bank, για τη στήριξη που έχουν προσφέρει στην Ομοσπονδία μπάσκετ με καρότσι.