Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ραντεβού στο Al Jazeera!

Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2006 22:54

Μέχρι που θα φτάσει η χάρη μας!…
Το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι πηγαίνει παντού, ακόμα και έξω από τα ελληνικά σύνορα. Αύριο (Πέμπτη) η ομάδα του Αμαρουσίου θα δώσει αγώνα επίδειξης, στο ημίχρονο της συνάντησης Ολυμπιακός – Ντιναμό Μόσχας, για την Euroleague. Η παρουσία του Αμαρουσίου είναι στο πλαίσιο της προβολής της εκδήλωσης της ερχόμενης Δευτέρας, που οργανώνει η ΟΣΕΚΚ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηνών και την ενεργή συμμετοχή του Ολυμπιακού, για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.

Το παιχνίδι της Euroleague θα μεταδοθεί ζωντανά από το Al Jazeera! Το αραβικό δίκτυο έχει δείξει μέχρι τώρα δύο αγώνες του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, ποτέ όμως κάποιον ζωντανά. Την Πέμπτη θα συμβεί για πρώτη φορά live μετάδοση και εμείς θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να “παίξουμε” σε πλάτη και μήκη που ίσως δεν φανταζόμασταν.
Παράλληλα, και γι’ αυτό αισθανόμαστε άλλη μια φορά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού, το μπάσκετ με καρότσι και η εκδήλωση της 4ης Δεκεμβρίου θα έχουν τη δική τους θέση στο “match program” που θα μοιραστεί σε όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι θα πάνε αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.