Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2010 02:09

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα του ελληνικού αθλητισμού. Στις τάξεις της περιλαμβάνονται αθλητές με κινητικούς περιορισμούς, που καθημερινά προπονούνται, αθλούνται, στέλνουν μηνύματα προς πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες.
Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής στη χιονοστιβάδα των εξελίξεων, που αφορούν τον χώρο μας. Όχι τον στενό χώρο του μπάσκετ με καρότσι, αλλά συνολικά τον χώρο των αθλητών με αναπηρία.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, έχει στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Υγείας κ. Χρήστο Αηδόνη, με τον οποίο επίκειται συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα (και όχι μέσα από σκόρπιες κουβέντες και λόγια των… διαδρόμων) για το νέο στάτους (αν κι εφόσον αυτό ισχύσει), για τις προθέσεις τόσο του ιδίου, όσο και των αρμοδίων υπηρεσιών.

Αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Γιώργος Κούζας, προκειμένου να καταστεί σαφές και το τοπίο στο οποίο θα κινείται το άθλημά μας, αλλά και η εκτίμηση του χώρου μας.