Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ο χαιρετισμός του ΓΓΑ

Κυριακή, 16 Μάιος 2010 18:32

Μπορεί ο Παναγιώτης Μπιτσαξής να μην κατάφερε να δώσει το παρών στο κλειστό του Μετς, φρόντισε όμως να στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ, Γιώργο Κούζα, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική σας πρόσκληση να παραβρεθώ στο 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο Μετς.
Λυπάμαι, που από καιρό προγραμματισμένες ανειλημμένες υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι σήμερα κοντά σας.

Ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι, μας διδάσκετε με τον πιο ουσιαστικό και θεαματικό τρόπο ότι η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης σε συνδυασμό με το μεγαλείο του αθλητισμού, μπορούν να ξεπεράσουν εμπόδια που θεωρούνται έως και ανυπέρβλητα.
Όταν η ψυχή κυριαρχείται από τα ιδανικά του Ολυμπισμού, το σώμα δυναμώνει.

Έχετε ήδη πετύχει την υψηλότερη διάκριση. Είστε όλοι πρωταθλητές ζωής. Αποδεικνύετε τόσο στο στίβο του γηπέδου όσο και στο στίβο της ζωής την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.
Σας ευχαριστούμε για το σπουδαίο και πολύτιμο μάθημα που μας δίνετε. Μάθημα δύναμης, πίστης, ελπίδας, μάθημα ζωής. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του 15ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, σε αυτούς που κατάφεραν να φτάσουν στο Final Four και ιδιαίτερα στη νικήτρια ομάδα”.