Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ένα πάρτι για εμάς

Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2010 20:15

Μια υπέροχη αρχή. Έτσι θέλουμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή βραδιά και τη διεξαγωγή του 1ου bball party από το basketblog.gr και το houseofhoops.gr. στο Club Kingdom. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη σε εμάς, στην Ομοσπονδία Μπάσκετ με καρότσι και πραγματικά η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Άνθρωποι του χώρου, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές από όλες τις κατηγορίες βρέθηκαν κοντά μας, δήλωσαν παρόντες στην προσπάθειά μας και επικρότησαν την πρωτοβουλία αυτού του event.

Ήταν πολλοί και αυτοί που δήλωσαν τη συμπαράστασή τους από όλη την Ελλάδα αλλά η απόσταση τους κράτησε μακριά από τη γιορτή. Για εμάς όμως όλοι ήταν εκεί. Δεν έχει σημασία μόνο η φυσική παρουσία αλλά και η ηθική και εμείς ξέρουμε να το αναγνωρίζουμε.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε αυτούς που εμπνεύστηκαν αυτή την εκδήλωση, σε αυτούς που τη διοργάνωσαν και πάνω απ’ όλα σ’ αυτούς που συμμετείχαν με όποιο τρόπο αυτοί επέλεξαν.

Ήταν η αρχή για τη δημιουργία μιας σχέσης που είμαστε σίγουροι ότι θα εξελιχθεί σε… δεσμό. Δεσμό αγάπης και αλληλοεκτίμησης με αυτούς που μας τίμησαν και με αυτούς που θα έρθουν κοντά μας στο μέλλον.