Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Έχει αγώνα σήμερα

Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 14:14

Με ένα παιχνίδι να διεξάγεται σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα του 15ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ, γι’ αυτή την εβδομάδα, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή. Ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται στο κλειστό γήπεδο “Κάπα” τον Ποντιακό, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής για τον Βόρειο όμιλο. Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση των πρωτοπόρων του ομίλου, Θεσσαλός – Άρης με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Για τον Νότο και την 8η αγωνιστική, ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια όπως όλα δείχνουν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Τιτάνες Αχαΐας, ενώ το Μαρούσι υποδέχεται τον Αστέρα Ολ. Χωριού. Το παιχνίδι Δωδεκάνησος – Αετοί Κρήτης δεν διεξάγεται και κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ της Δωδεκάνησου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα Γήπεδο Κάπα (18:00) Μέγας Αλέξανδρος ’94 – Ποντιακός (Λαδένης – Βουλώνη).

Αύριο Γήπεδο Σπύρου Λούη (12:30) Μαρούσι – Αστέρας Ολ. Χωριού (Σέρρας Πλ. – Τσαχάκης), Καρδίτσας (20:00) Φαέθων Καρδίτσας – Ίρις Καβάλα (Τσιούντσιουρας-Μαρκούσης).

Κυριακή Γήπεδο Ροΐτικων (13:00) Τιτάνες Αχαΐας – ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια (Μπούσιας – Καμήτσος), Νέας Ιωνίας (14:00) Αργοναύτες Βόλου – Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” (Γκουντέλας – Μόρφης), Αλκαζάρ (16:00) Θεσσαλός – Άρης (Τσούντσουρας – Γιαλικάρης).