Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Συνέχεια στο πρωτάθλημα

Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2010 15:39

Μετά το All Star Game και την πολύ καλή παρουσία της ΟΣΕΚΚ στην Κρήτη, επιστροφή στο 15ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για τον Νότο θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική με το ντέρμπι των νεοφώτιστων Αστέρας Ολυμπιακού Χωριού – Τιτάνες Αχαΐας να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Για τον Βορρά θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική, όπου το σημαντικότερο παιχνίδι θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τους Αργοναύτες Βόλου.

Στην Καβάλα ο Θεσσαλός με την τοπική ομάδα Ίρις, θα αναμετρηθούν και το Σάββατο και την Κυριακή, αφού θα διεξαχθεί και το εξ’ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής. Για τον Βορρά επίσης, η ομάδα των Τρικάλων δεν μπορεί να συμπληρώσει τη σύνθεσή της και χάνει τον αγώνα με τον Άρη με 20-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αύριο Γήπεδο Σπύρου Λούη (12:00) Μαρούσι – Αετοί Κρήτης (Καραβίτης – Μελής), Μετς (17:00) ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Δωδεκάνησος (Ντάβαρης – Τσάτσης), Αμοιρίδιο (20:00) Ποντιακός – Φαέθων Καρδίτσας (Κηπουρίδης – Πλεξίδας), Καλαμίτσας (20:00) Ίρις Καβάλα – Θεσσαλός (Προκοπίου – Στούμπος).

Κυριακή Καλαμίτσας (09:30) Θεσσαλός – Ίρις Καβάλα (Προκοπίου – Ασλανίδης), Ολυμπιακό Χωριό (12:00) Αστέρας Ολ. Χωριού – Τιτάνες Αχαϊας (Μαγκλογιάννης – Τσαχάκης), Κάπα (14:30) Μέγας Αλέξανδρος – Αργοναύτες Βόλου (Πολυχρονιάδης – Δροσόπουλος).