Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Πάμε να γιορτάσουμε…

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2010 23:49

Το ελληνικό μπάσκετ κινείται στους ρυθμούς του All Star Game ΟΠΑΠ 2010.
Το Σάββατο οι παίκτες μας, μπασκετμπολίστες με καρότσι, καθώς και οι νέοι παίκτες του πρωταθλήματος της Α1, και την Κυριακή τα μεγάλα ονόματα της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας, θα δώσουν μοναδικό σόου για τους φιλάθλους της Κρήτης, αλλά και όλης της Ελλάδας.
Θα αναδείξουν το άλλο πρόσωπο του αθλητισμού, το θεαματικό, το όμορφο, αυτό χωρίς ακρότητες και διαξιφισμούς. Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Δύο Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό, στις 13 και 14 Μαρτίου, η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά δυνατά.

Οι εκδηλώσεις του All Star Game ΟΠΑΠ 2010 ξεκίνησαν σήμερα (Δευτέρα) το πρωί, με τη συνέντευξη που δόθηκε στο πλοίο SUPERFAST XII, στο λιμάνι του Πειραιά. Οι πρωταγωνιστές του All Star Game ΟΠΑΠ 2010 δήλωσαν:

Γιώργος Κούζας (πρόεδρος ΟΣΕΚΚ):
“Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχουμε κι εμείς στη γιορτή του μπάσκετ. Με μεγάλη μας χαρά θα έρθουμε στο Ηράκλειο, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε στον κόσμο τί σημαίνει μπάσκετ με αμαξίδιο. Θα ήθελα κι εγώ, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τους χορηγούς και τους δήμους Ηρακλείου και Νέας Αλικαρνασσού“.

Γιώργος Χαλβατζάκης (γενικός γραμματέας ΕΣΑΚΕ):
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και του προέδρου του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος θα ήθελε πολύ να είναι εδώ αλλά ανειλημμένες υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά, σας καλωσορίζω στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η οποία αποτελεί την έναρξη των εκδηλώσεων του All Star Game ΟΠΑΠ 2010.
Η διοργάνωση φέτος θα γίνει σε ένα γήπεδο – στολίδι. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο κλειστό, είναι μια ευκαιρία να έρθουμε όλοι πιο κοντά, σε πιο χαλαρό κλίμα, μακριά από την πίεση των αγώνων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή και τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα”.

Κώστας Χαραλαμπίδης (ταμίας ΠΣΑΚ):
“Το All Star Game ΟΠΑΠ 2010 αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για το θέαμα και την ψυχαγωγία που προσφέρει, αλλά γιατί μέσα από αυτό μπορούμε να περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: η βία δεν χωρά ανάμεσά μας. Η φετινή διοργάνωση γίνεται στην Κρήτη, σε μια περιοχή που υπάρχει ανάγκη για φιλοξενία τέτοιων αγώνων”.

Γιώργος Κυριάκος (εκπρόσωπος ΟΠΑΠ):
“Έχουμε πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε σήμερα… Εύχομαι καλά ταξίδια στο πλοίο και στο All Star Game ΟΠΑΠ 2010, που ενηλικιώθηκε, να παίζει πλέον Στοίχημα! Εμείς, ως Οργανισμός, κλείσαμε τα 50 χρόνια. Το παιχνίδι είναι πάνω απ’ όλα γιορτή, είναι υποχρέωσή μας, λοιπόν, να συμμετέχουμε κι εμείς στο All Star Game ΟΠΑΠ 2010. Αυτό που πρεσβεύει ο ΟΠΑΠ είναι το μπάσκετ μακριά από τη βία. Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στη διοργάνωση”.

Θεόδωρος Μπολάτογλου (γενικός γραμματέας ΣΕΠΚ):
“Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε και φέτος στο All Star Game ΟΠΑΠ 2010. Είμαστε διπλά χαρούμενοι, επειδή επιλέχθηκε και φέτος, ως τόπος διεξαγωγής, η περιφέρεια. Πόλεις όπως το Ηράκλειο αγκαλιάζουν θερμά τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ευχόμαστε, πραγματικά, να γίνει μια γιορτή. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει εν δράσει ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές. Θα ήθελα να αναφέρω πως στο περιθώριο του All Star Game ΟΠΑΠ 2010, στις 13 Μαρτίου, ο ΣΕΠΚ διοργανώνει σεμινάριο”.

Ιωάννης Κρητικός (διευθυντής Attica Group):
“Σας καλωσορίζουμε στο πλοίο, το οποίο έκλεισε ένα χρόνο ταξιδιών στην Κρήτη. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, να σας ταξιδέψουμε στους προορισμούς που επιθυμείτε, είτε στην Κρήτη είτε σε άλλα νησιά ή την Ιταλία”.

Γιώργος Ρουμελιώτης (γενικός διευθυντής Choose):
“Αδράξαμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε και στον χώρο του μπάσκετ, έχοντας στόχο να αναβαθμίσουμε το θεσμό του All Star Game ΟΠΑΠ 2010. Εμείς θέλουμε να περάσουν όλοι καλά και μία από τις εκπλήξεις που σας έχουμε ετοιμάσει είναι η συναυλία της Έλλης Κοκκίνου. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα. Σας προσκαλούμε όλους”.