Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές

Τρίτη, 14 Μάιος 2013 18:06

Η κατάκτηση της ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό, διατήρησε το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης και απέδειξε για μία ακόμα φορά πως το μπάσκετ μας ταιριάζει ως άθλημα. Το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ με επιστολή που έστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον προπονητή, τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.

“Αγαπητοί κύριοι,

Το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Κούζας, συγχαίρουν την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη δεύτερη συνεχόμενη -και τρίτη στην ιστορία της- κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
Το επίτευγμα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο θα αποτελεί για χρόνια σημείο αναφοράς στο ελληνικό μπάσκετ. Η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης με αγωνιστικό αμαξίδιο συμμετέχει στη χαρά όλων των φίλων του σπορ, για τη διατήρηση του ελληνικού μπάσκετ -δια μέσω του Ολυμπιακού– στην κορυφή της Ευρώπης.Εκφράστε στους παίκτες, στους προπονητές, στο αγωνιστικό και διοικητικό προσωπικό, σε όλους όσοι είχαν συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία, τα συγχαρητήριά μας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ εύχονται να συνεχιστεί η δυναμική παρουσία του ελληνικού μπάσκετ στην Ευρώπη και να πανηγυρίσουμε και του χρόνου ανάλογη επιτυχία.

Με τιμή
Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ
Γιώργος Κούζας