Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Κληρώνει την Τρίτη

Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 15:40

Στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, θα διεξαχθεί την Τρίτη 04/02 (15:00), η κλήρωση του 17ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι πλέον έτοιμη και αυτό που απομένει είναι να μάθουν τα σωματεία τους αντιπάλους τους. Το πρώτο τζάμπολ έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου, λίγο καιρό πριν τα “Αστέρια” της ΟΣΕΚΚ δώσουν το παρόν σε ένα ακόμα All Star Game.
Στο 17ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ομίλους, Νότου και Βορρά.

Οι όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:
Βόρειος Όμιλος

Α.Σ. Αργοναύτες Βόλου ΑΜΕΑΑ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος ’94 ΠυλαίαςΑ.Σ.Α.Θ. ΑΡΗΣΑ.Σ.Α.Μ.Κ. Ιρις ΚαβάλαΑ.Σ.Λ. Θεσσαλός

Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας

Νότιος ΌμιλοςΑ.Σ ΆτλαςΑθλητικός Ποντιακός Α.Μ.Ε.Α.Α.Σ. ΑΜΕΑ ΔωδεκάνησοςΑ.Σ. ΠΑΣΚΑ Ελληνικά ΠετρέλαιαΑ.Σ.Κ.Α. Μαρούσι

Π.Α.Σ.Κ.Α.Π. Αετοί Κρήτης

Αναλυτικά οι προκήρυξη του πρωταθλήματος:

“Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. προκηρύσσεται η έναρξη του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο 2014. Αρμόδια επιτροπή ορίζεται η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (Ε.Π.Κ.) η οποία απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Χάρης Περδίκης
Αντιπρόεδρος: Μαρία Μπαξεβάνη
Γεν. Γραμματέας: Αργύρης Πεδουλάκης
Μέλη: Αναστάσιος Βιζικίδης – Απόστολος Στεφανόπουλος

Η θητεία της Ε.Π.Κ. αρχίζει στις 1-01-2014 και έχει διάρκεια ενός χρόνου.

1. Στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες μπάσκετ με καρότσι των παρακάτω αθλητικών σωματείων:

Οι ομάδες είναι:Αθλητικός Ποντιακός Α.Μ.Ε.Α.Α.Σ ΆτλαςΑ.Σ. Αργοναύτες Βόλου ΑΜΕΑΑ.Σ. ΑΜΕΑ ΔωδεκάνησοςΑ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος ’94 ΠυλαίαςΑ.Σ. ΠΑΣΚΑ Ελληνικά ΠετρέλαιαΑ.Σ.Α.Θ. ΑΡΗΣΑ.Σ.Α.Μ.Κ. Ιρις ΚαβάλαΑ.Σ.Κ.Α. ΜαρούσιΑ.Σ.Λ. ΘεσσαλόςΓυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας

Π.Α.Σ.Κ.Α.Π. Αετοί Κρήτης

Η κλήρωση για το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 15..00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

2. Το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με καρότσι θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (Βόρειο και Νότιο).

Βόρειος ΌμιλοςΑ.Σ. Αργοναύτες Βόλου ΑΜΕΑΑ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος ’94 ΠυλαίαςΑ.Σ.Α.Θ. ΑΡΗΣΑ.Σ.Α.Μ.Κ. Ιρις ΚαβάλαΑ.Σ.Λ. Θεσσαλός

Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας

Νότιος ΌμιλοςΑ.Σ ΆτλαςΑθλητικός Ποντιακός Α.Μ.Ε.Α.Α.Σ. ΑΜΕΑ ΔωδεκάνησοςΑ.Σ. ΠΑΣΚΑ Ελληνικά ΠετρέλαιαΑ.Σ.Κ.Α. Μαρούσι

Π.Α.Σ.Κ.Α.Π. Αετοί Κρήτης

3. Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με καρότσι  ανήκουν στον πίνακα διαιτητών του Σ.Δ.Ε.Κ ο οποίος καταρτίζεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ, τηρώντας τον εσωτερικό κανονισμό που διέπει τη σχέση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ  με τον Σ.Δ.Ε.Κ.

4. Οι κριτές που θα συμμετάσχουν στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι είναι μέλη της Ομοσπονδίας Κριτών Ελλάδος και των οποίων η συμμετοχή θα εγκρίνεται μόνο από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.

5. Το 17ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς παιδιάς, διαιτησίας, classification, της IWBF καθώς και τις επιμέρους αποφάσεις των επιτροπών της Ομοσπονδίας στα πλαίσια της ομαλής λειτουργίας και οργάνωσης του.

6. Η ημερομηνία έναρξης του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι είναι στις  22-23/02/2014.

7. Οι επιτροπές που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι έχουν συσταθεί με αποφάσεις του Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό και σας γνωστοποιούνται με σχετικό έγγραφο”.