Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – “Συγκλονιστικό παιχνίδι”

Παρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 23:12

Όσοι θα βρεθούν την Κυριακή στις 13:00 στο κλειστό του Κλαδισού είναι σίγουρο πως θα απολαύσουν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες της ΟΣΕΚΚ, αυτό εγγυήθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έγινε σήμερα το πρωί στα Χανιά.

“Είμαστε εδώ ως ομοσπονδία για να πάρουμε μέρος στη γιορτή του μπάσκετ, κάτι που γίνεται επί επτά χρόνια. Οι 24 αθλητές που θα αγωνιστούν, έτσι όπως αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στις ομάδες, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Στόχος τους είναι να δείξουν στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, πόσο συναρπαστικό είναι το μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι κάτοικοι των Χανίων άλλωστε γνωρίζουν το άθλημά μας, από τη στιγμή που έχουμε εκπρόσωπο στην πόλη, τους Αετούς Κρήτης.

Τα τελευταία χρόνια που συμμετέχουμε και εμείς στο All Star Game, παρακολουθούμε από κοντά τις προσπάθειες του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Χαλβατζάκη και βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται. Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση.

Τέλος, ευχαριστώ για τη συνεργασία τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, τον ΣΕΠΚ και όλους τους φορείς. Αυτό που περιμένουμε είναι να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε τους αγώνες”.