Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Εκεί που ανταμώνει η τέχνη

Εκεί που ανταμώνει η τέχνη

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 18:12

Ο αγώνας της Ομοσπονδίας Μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο θα είναι το… ορεκτικό πριν από το κυρίως γεύμα (Greek Stars εναντίον Rest of the World), την Κυριακή (13:00) στο κλειστό του Κλαδισού στο All Star Game των Χανίων. Το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ όπως κάνει κάθε φορά, έτσι και τώρα θέλησε με την επιλογή ονόματος στις ομάδες της να τιμήσει ανθρώπους που έχουν καταγωγή από τον τόπο που φιλοξενεί τη διοργάνωση.

Γι’ αυτό το λόγο η μία ομάδα θα πάρει το όνομα του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη Νίκου Καζαντζάκη και η άλλη του σπουδαίου τραγουδιστή που ύμνησε την Κρήτη, Νίκου Ξυλούρη.

Την ομάδα “Νίκος Καζαντζάκης” θα αποτελέσουν οι: Αλέξανδρος Φερέτος (Μαρούσι), Γιώργος Τσαουσίδης (Μαρούσι), Μιχάλης Χατζηδημητρίου (Δωδεκάνησος), Μανώλης Στυλιανακάκης (Δωδεκάνησος), Νικόλαος Τσιντάρης (Άρης), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Μαρούσι), Γιώργος Κλαράκης (Αετοί Κρήτης), Δημήτρης Βάσσης (ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια), Χρήστος Μαρτσάκης (Αετοί Κρήτης), Γιώργος Μακρής (ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια). Προπονητής θα είναι ο Βάιος Γιώρας.

Την ομάδα “Νίκος Ξυλούρης” θα αποτελέσουν: Παναγιώτης Φιλίππου (Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας), Γιάννης Κοκολάκης (Αετοί Κρήτης), Άγγελος Διμπιτούζης (Μέγας Αλέξανδρος ’94), Παναγιώτης Ζώης (Ποντιακός), Βασίλης Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια), Κώστας Χρόνης (Μαρούσι), Παναγιώτης Σγαρδέλης (ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια), Γιώργος Σκορδύλης (Αετοί Κρήτης), Βαγγέλης Πλεξίδας (Θεσσαλός), Ατνάν Χαμαντί (Δωδεκάνησος). Προπονητής θα είναι ο Κώστας Χρόνης.