Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Πρόσκληση στον κόσμο

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 20:15

Για έβδομη συνεχή χρονιά η ΟΣΕΚΚ ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ και τον ΣΕΠΚ και συμμετέχει στη διοργάνωση του All Star Game. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούζας τόνισε τη σημασία που έχει για τους αθλητές η στήριξη του κόσμου και κάλεσε το φίλαθλο κοινό των Χανίων, να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΟΣΕΚΚ την Κυριακή στις 13:00.

“Για άλλη μία φορά, με τις επιλογές των καλύτερων παικτών από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουμε στο All Star Game. Θα πάρουμε μέρος για 7η συνεχόμενη χρονιά και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Ευελπιστούμε ότι στα Χανιά, όπου έχουμε και την ομάδα των Αετών Κρήτης, θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα πάρα πολύ ωραίο και ξεχωριστό θέαμα. Θέλω να παρακαλέσω το κανάλι της NOVA να προβάλει όλη αυτή τη δυναμική που μας δίνει το άθλημα και που αξίζουν οι αθλητές μας, για να αισθανθούν αυτοί κι εμείς καλύτερα.

Τέλος ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ αλλά και τον κύριο Ανδριανό, ο οποίος και σαν μέλος της παραολυμπιακής επιτροπής, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 13:00 στο γήπεδο των Χανίων. Το θέαμα θα είναι συναρπαστικό και ευελπιστούμε κι εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω”, δήλωσε ο Γιώργος Κούζας.