Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

Διαιτητές παγκόσμιας εμβέλειας
07.01.08

Το ότι το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι κάνει ολοένα και πιο έντονη την παρουσία του στον ευρωπαϊκό χώρο, δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Το λένε τα… αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι κατ’ ανάγκη αγωνιστικά. Ένα από τα πλέον σοβαρά κομμάτια στον χώρο μας είναι η διαιτησία. Και οι ελληνικές σφυρίχτρες μετρούν όχι μία, αλλά τρεις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες! Επιτυχίες που αναδεικνύουν ανάγλυφα τη δουλειά σε βάθος που γίνεται σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος. Δουλειά που αντανακλά και στον σύνδεσμο, και στην ομοσπονδία, και σε καθέναν ξεχωριστά από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι.

Διαβάστε περισσότερα…

 

07.01.08
Το αποτέλεσμα και μόνο 55-10 (29-4) είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς την έκβαση του εξ’ αναβολής αγώνα για την αγωνιστική του Βορείου ομίλου, ανάμεσα στον Θεσσαλό Ολύμπια και την Ιρις Καβάλα.
Διαβάστε περισσότερα…

 

04.01.08

Τα δύο ματς του Βορείου ομίλου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος που είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών θα γίνουν το Σάββατο και την Τετάρτη.
Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα…

 

27.12.07

Η ΟΣΕΚΚ εύχεται σε όλο τον κόσμο

Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένο το 2008

 

28.12.07

Ο ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο του, αφού ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο των Αργοναυτών Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Διαβάστε περισσότερα…

 

28.12.07

Ο Θεσσαλός επικράτησε εύκολα του Μέγα Αλέξανδρου στο “ντέρμπι” της αγωνιστικής. Οι παίκτες του Ζαραγκότα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Στα άλλα ματς του ομίλου, η Γυμναστική Ένωση Τρικάλων “Αστέρας” νίκησε άνετα τον Άρη, ενώ η Ιρις Καβάλα “άλωσε” την έδρα του Φαέθωνα Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα…

 

Αποτελέσματα 97 – 112 από 141