Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

08.03.08
Από χθες (07/03) μέχρι και αύριο (09/03) διαρκεί η ευρωπαϊκή περιπέτεια των τριών ελληνικών ομάδων. Το Μαρούσι (μπήκε πρώτο χρονικά στη… μάχη, μια μάχη άνιση, αλλά από την οποία μπορεί να κερδίσει πολλά), ο ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” και ο Θεσσαλός / Ολύμπια, συλλέγουν εμπειρίες σε τρεις διαφορετικές πλευρές της “γηραιάς ηπείρου”.
Εδώ θα βρείτε όλα τα αποτελέσματα των ομίλων, στα κύπελλα Αντρέ Βεργκόφεν και Ουίλι Μπρίνγκμαν, τα οποία συνεχώς θα ανανεώνονται:
Διαβάστε περισσότερα…

 

Το ευρωπαϊκό μας ραντεβού
04.03.08

Τρεις ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Η προσπάθειά τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα επιστρέψουν γεμάτες από εμπειρίες και εικόνες, χρήσιμες για το μέλλον της ελληνικής καλαθοσφαίρισης με τροχήλατο αμαξίδιο.
Ο ΠΑΣΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχει μεταβεί στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπρνο, προκειμένου να αγωνιστεί στον Α’ όμιλο του κυπέλλου Andre Vergauwen. Αντίπαλοί του είναι οι: Sandra Gran Canarias, KIK Zmaj Gradacac, Istanbul Engelli και η οικοδέσποινα S.K. Hobit Brno. Οι αγώνες του ΠΑΣΚΑ ξεκινούν στις 8 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα…

 

03.03.08

Η Δωδεκάνησος και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι σε Άρη και Μαρούσι αντίστοιχα, πετυχαίνοντας ευρείες σε έκταση σκορ νίκες. Έτσι οι δύο νικητές συμπλήρωσαν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και μαζί με τους Θεσσαλό /Ολύμπια και ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια θα αγωνιστούν (σε δύο Σαββατοκύριακα, από τα οποία το πρώτο θα γίνει στην Αθήνα και το δεύτερο στη Λάρισα) για τις θέσεις 1-4.
Οι δύο ηττημένοι συγκροτούν μαζί με τους Ίρις Καβάλα και Αργοναύτες Βόλου το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας που σε ένα Σαββατοκύριακο (θα γίνει στη Θεσσαλονίκη) θα διαγωνιστεί στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8.

Διαβάστε περισσότερα…

 

25.02.08

Οι… λογαριασμοί της κανονικής περιόδου έλαβαν τέλος, αφού το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε και η αγωνιστική που είχε αναβληθεί. Θα μπορούσε να χαρακτηριστική και ως η αγωνιστική των φιλοξενούμενων, αφού αυτοί ήταν που αποχώρησαν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα…

 

Εκπλήξεις από τους φιλοξενούμενους
18.02.08
Αγωνιστική των εκπλήξεων ήταν αυτή που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο. Αν πριν το τζάμπολ της 10ης αγωνιστικής σας λέγαμε ότι η Δωδεκάνησος θα νικήσει (και μάλιστα εκτός έδρας) το Μαρούσι, ίσως να μην μας πιστεύατε, και όχι άδικα. Οι Ροδίτες όμως το έκαναν και σίγουρα δεν είναι τρελοί, επικράτησαν 49-44 του ΑΣΚΑ Μαρούσι. Έκπληξη όμως έγινε και στον Βόρειο όμιλο, όπου η Ίρις Καβάλα, επικράτησε εκτός έδρας 54-41 της Γυμναστικής Ενωσης Τρικάλων “Αστέρας”.
Διαβάστε περισσότερα…

 

Αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος
15.02.08

Το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ επικύρωσε την απόφαση της ΕΠΚ της ομοσπονδίας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών στον αθλητή της Γ.Ε. Τρικάλων “Αστέρας” Παναγιώτη Τζιμόπουλο και αυστηρή επίπληξη στον αθλητή Γιώργο Χατζή και το σωματείο τους, για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ – Γ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ “ΑΣΤΕΡΑΣ” στις 9/2/2008.
Τέλος επιβλήθηκε ποινή μηδενισμού στην φιλοξενούμενη ομάδα λόγω αποχώρησής της από τον αγώνα, ο οποίος κατακυρώθηκε με σκορ 20-0 στο γηπεδούχο σωματείο, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ΟΣΕΚΚ.

 

Αποτελέσματα 81 – 96 από 141