Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Τζάμπολ… ξανά

Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2012 13:13

Τέλος – και επίσημα – στην αγωνιστική απραξία της ΟΣΕΚΚ μπαίνει από αύριο με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για το 14ο Πανελλήνιο Κύπελλο. Η επιμονή της διοίκησης της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με τη στήριξη και τη διάθεση των ομάδων μας για να επιστρέψουν στο παρκέ είχε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Η ΟΣΕΚΚ να αρχίσει και πάλι την αγωνιστική δραστηριότητα, με προτεραιότητα την πραγματοποίηση του Κυπέλλου. Αυτοί που ρίχνονται πρώτοι στη μάχη είναι οι Αργοναύτες Βόλου με τη Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας στο ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας στις 18:00. Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στους Αετούς Κρήτης και τη Δωδεκάνησο, στο κλειστό της Σούδας στις 19:00.

Θυμίζουμε πως έπειτα από κλήρωση πέντε ομάδες έχουν περάσει απευθείας στη Β’ φάση του θεσμού. Αυτές είναι: Μαρούσι, Ποντιακός, Ίρις Καβάλα, Θεσσαλός, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 24/11
Γήπεδο Ν. Ιωνίας (18:00) Αργοναύτες Βόλου – Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας (Αθανασόπουλος – Καλογερόπουλος), Γήπεδο Σούδας (19:00) Αετοί Κρήτης – Δωδεκάνησος (Σέρρας – Αρτεμάκη).