Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

11.09.08

Η νίκη της Νοτίου Αφρικής με 64-58 επί της Σουηδίας ξεχώρισε από το πρόγραμμα της 4ης  ημέρας, για το τουρνουά μπάσκετ των ανδρών. Στις γυναίκες εκπλήξεις δεν υπήρξαν. Στο μόνο που μπορούμε να σταθούμε είναι στη νίκη της Ιαπωνίας επί της Ολλανδίας με 65-49, και τις Γιαπωνέζες που συνεχίζουν… ακάθεκτες.

Διαβάστε περισσότερα…

 

10.09.08

Το Ιράν, ο Καναδάς και η Αυστραλία συνεχίζουν την παρουσία τους στο Παραολυμπιακό τουρνουά ανδρών με νίκες και εξακολουθούν να είναι αήττητοι. Στις γυναίκες ο Καναδάς  μετά από πολύ καιρό γνώρισε την πρώτη του ήττα. Έχασε από την Ιαπωνία 55-52. 

Διαβάστε περισσότερα…

 

09.09.08
Η σκληρή μάχη της Γερμανίας με την Ιαπωνία (56-58), όπου το παιχνίδι κρίθηκε στο καλάθι και οι νίκες των Αμερική και Ισραήλ επί των Βραζιλία και Κίνα αντίστοιχα, με διαφορά 40 πόντων, ξεχώρισαν από την δεύτερη ημέρα του Παραολυμπιακού τουρνουά.
Διαβάστε περισσότερα…

 

Η πρεμιέρα ανήκε στους γηπεδούχους
08.09.08
Ως ημέρα των γηπεδούχων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ στους Παραολυμπιακούς αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.
Αναλυτικά:
Διαβάστε περισσότερα…

 

06.09.08

Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο. Η σκέψη μας, η καρδιά μας και οι ευχές μας ακολουθούν την ελληνική αποστολή. Όπως έγραψε κι ο ποιητής “αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται γιατρέ εδώ πέρα, η άλλη μισή στην Κίνα βρίσκεται“…
Ήμασταν εκεί, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον (δια της παρουσίας του προέδρου της ΟΣΕΚΚ, Γιώργου Κούζα και του διεθνή διαιτητή Αδριανού Παυλόπουλου) στην τελετή για την αναχώρηση της ελληνικής “ομάδας”.

Διαβάστε περισσότερα…

 

06.09.08

Ο Αδριανός Παυλόπουλος, ο διεθνής μας διαιτητής που εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι στο Πεκίνο και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, παραχώρησε συνέντευξη στον δικτυακό τόπο basketblog.gr (και τη Σοφία Ράμμου), την οποία παραθέτουμε αυτούσια, ευχόμενοι παράλληλα καλή επιτυχία και “καλά σφυρίγματα” στον Αδριανό:

Διαβάστε περισσότερα…

 

Αποτελέσματα 49 – 64 από 141