Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

Η κλήρωση του πρωταθλήματος
20.11.08

Στις 6 Δεκεμβρίου θα γίνει το πρώτο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, για το πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ.
Το 14ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενισχυμένο και αρκετά αλλαγμένο, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 6-7 Δεκεμβρίου, με τρεις ομίλους και μια νέα ομάδα. Ο χάρτης της ΟΣΕΚΚ από φέτος μεγαλώνει, καθώς στην Ξάνθη δημιουργήθηκε μια νέα παρέα, με την επωνυμία Ποντιακός ΑΜΕΑ, η οποία θα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις της ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι.
Η πρόθεση της διοίκησης της ΟΣΕΚΚ να… διευρύνει τους ορίζοντές της από φέτος γίνεται πράξη και στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια με νέες ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα…

 

04.11.08

Αν το μέγεθος της τιμής έχει να κάνει με την προσπάθεια για να στεφθεί μια εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία, τότε στην Ημερίδα που διοργανώθηκε στην Καλαμπάκα (με τίτλο “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό – Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ”), την οποία συνδιοργάνωσε η ΟΣΕΚΚ και η “Συν-ειρμός” ΑΜΚΕ και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπάκας, οι διοργανωτές τίμησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μνήμη του Μιχάλη Τσιούκα.

Διαβάστε περισσότερα…

 

30.10.08

Στην Καλαμπάκα πραγματοποιείται αύριο η ημερίδα “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό – Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ”, την οποία συνδιοργανώνει η ΟΣΕΚΚ και η “Συν-ειρμός” ΑΜΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Meeting Μετεώρων. Στην ημερίδα θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, στη μνήμη του Μιχάλη Τσιούκα – είχε διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας και παίκτης – πρόεδρος των Τρικάλων – ανάμεσα στην Μικτή ομάδα Θεσσαλίας και την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα…

 

22.10.08

Ημερίδα με θέμα “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό – Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ”, συνδιοργανώνει η ΟΣΕΚΚ και η “Συν-ειρμός” ΑΜΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Meeting Μετεώρων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας επίδειξης, καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, στη μνήμη του Μιχάλη Τσιούκα, με τη συμμετοχή της μικτής ομάδας Θεσσαλίας και της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα…

 

Φιλική… ήττα από την Ιταλία
26.09.08
Την ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα με 55-63 (23-31), στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες, στο Λουτράκι με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ιταλίας.
Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα της Ιταλίας πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες κοινή προετοιμασία με την Ελλάδα, στο Sports Camp και το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες αναμετρήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τους προπονητές να εξάγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.
Διαβάστε περισσότερα…

 

25.09.08

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΚΚ, μετά τις εκλογές που έγιναν το περασμένο Σάββατο. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επανεξελέγει πανηγυρικά ο Γιώργος Κούζας, ο οποίος θα παραμείνει και εκπρόσωπος στην Ελληνική Παραολυμπιακή επιτροπή. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα θα συνεχίσει να κατέχει ο Χάρης Περδίκης.

Διαβάστε περισσότερα…

 

Αποτελέσματα 33 – 48 από 141