Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Θέαμα και συγκίνηση

Κυριακή, 10 Μάρτιος 2013 17:46

Η απώλεια των Γιώργου Έχλερτ και Λάμπη Γραμματόγλου (τη μνήμη των οποίων άλλωστε τιμήσαμε δίνοντας τα ονόματά τους στις δύο ομάδες), στιγμάτισε την ΟΣΕΚΚ τη χρονιά που πέρασε. Στο άκουσμα και μόνο λοιπόν των ονομάτων ήταν δεδομένο πως η συγκίνηση δεν θα έλειπε από κανέναν από όσους τους είχαν γνωρίσει. Αυτό, σε συνδυασμό με την εξαιρετική αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών μας, έδωσε την ευκαιρία στους 800 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν από νωρίς στο κλειστό της Περιβόλας να απολαύσουν έναν υπέροχο αγώνα.

Η ομάδα “Γιώργος Έχλερτ” νίκησε με 46-37 την ομάδα “Λάμπης Γραμματόγλου“, αλλά αυτό λίγη σημασία είχε. Ο κόσμος χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια των αθλητών και αυτό τους έδινε ώθηση για να βγάλουν αιφνιδιασμούς και να προσπαθήσουν να πετύχουν ακόμα περισσότερα καλάθια. 

Στο τέλος, το παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν η καλύτερη ανταπόδοση για τους αθλητές μας, οι οποίοι με ένα δυνατό “ζντο” θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους φίλους. Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη σύζυγο του αείμνηστου Γιώργου Έχλερτ, Ειρήνη Πετραντωνάκη.

Διαιτητές: Τσούντσουρας, Καμήτσος, Αναγνωστοπούλου.
Τα δεκάλεπτα: 12-15, 24-25, 32-31, 46-37.
ΕΧΛΕΡΤ (Γιώρας): Κωνσταντινόπουλος 2, Γαλάτση, Τάκης, Χατζηδημητρίου 2, Τσίπρας, Τριανταφύλλου 4, Φιλίππου, Κοντογιάννης 2, Μανώλης, Μακρής 24, Σγαρδέλης 4, Γιώρας 8.
ΓΡΑΜΜΑΤΟΓΛΟΥ (Χατζής): Χαμαντί 5, Μαλάτος, Ράσσα 2, Χαλδαίος 4, Παππάς 8, Κουνιάς, Δαούλας, Ζαραγκότας 8, Αράπογλου 2, Χατζής 2, Διμπιτούζης 2, Τσιντάρης 4.