Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Πρωτάθλημα πράξη δεύτερη

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2013 13:09

Η δεύτερη αγωνιστική του 16ου πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, μία μόλις εβδομάδα πριν από τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, τη διεξαγωγή του All Star Game στην Πάτρα. Στη μάχη πλέον ρίχνεται και ο Θεσσαλός που υποδέχεται αύριο στο Αλκαζάρ τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων και σίγουρα θέλει νίκη και καλή εμφάνιση για να δείξει πως και φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Στη Ρόδο η Δωδεκάνησος υποδέχεται την Ίρις Καβάλα, με τους φιλοξενούμενους και λόγο έδρας – οι φίλαθλοι στηρίζουν πάντα την ομάδα τους – να έχει τον πρώτο λόγο.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο κλειστό του Σπύρου Λούη, ανάμεσα στο Μαρούσι και τους Αετούς Κρήτης, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον Μέγα Αλέξανδρο. Την Κυριακή στο Μετς, ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια φιλοξενεί τον Ποντιακό, με τον ΠΑΣΚΑ να έχει σαφές προβάδισμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: Γηπ. Σπύρου Λούη (13:30) Μαρούσι – Αετοί Κρήτης (Σέρρας – Τσαχάκης), Αλκαζάρ (15:00) Θεσσαλός – Γυμναστική Έν. Τρικάλων Αστέρας (Παπαδημητρίου – Γερακίνης), Ευόσμου (18:00) Άρης – Μέγας Αλέξανδρος (Κηπουρίδης – Πλεξίδας), Βενετόκλειο (20:00) Δωδεκάνησος – Ίρις Καβάλα (Ξάνθος – Νικηφορίδης).
Κυριακή: Γηπ. Μετς (11:00) ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Ποντιακός (Καραβίτης – Τσάτσης).