Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Στο Ευρωπαϊκό η Εθνική

Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 10:23

Στο Κάουνας της Λιθουανίας θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα της Ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Division C. αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για τη Λιθουανία, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, από την 01/08 έως και τις 08/08.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Χρόνης, αφού πρώτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας στην Αθήνα, επέλεξε στη συνέχεια τους 12 παίκτες που θα στελεχώσουν την Εθνική και θα παλέψουν για την άνοδο στην Division Β.

Αυτοί είναι οι: Γιώργος Μακρής, Έριοντ Ράσσα, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Καβάζης, Κων/νος Τσατσούλης, Μιχάλης Στεργιόπουλος, Αποστόλης Μουμτζόγλου, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Χρυσοβαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμάντι, Εμμανουήλ Στυλιανακάκης, Γιάννης Χαλδαίος.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Τάσος Βιζικίδης, μηχανικός / φροντιστής ο Αλέξανδρος Δούκας, ενώ μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο διεθνής διαιτητής .

Η ομοσπονδία και όλοι ο φίλοι του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο εύχονται καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.