Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Πάμε Λετονία…

Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2009 23:19

Για τη Λετονία αναχωρεί την Τρίτη 21 Ιουλίου και ώρα 15:00 η αποστολή της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να συμμετάσχει στο 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο (22-30 Ιουλίου).
Στην αποστολή μετέχουν οι: Γιάννης Χαλδαίος, Παναγιώτης Χρυσοβέργης, Άγγελος Διμπιτούζης, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Αποστόλης Μουμτζόγλου, Κώστας Τσατσούλης, Εριόντ Ράσσα, Βαγγέλης Πλεξίδας, Ατνάν Χαμάντι, Βάιος Γιώρας, Μιχάλης Στεργιόπουλος, Δημήτρης Βάσσης.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Χάρης Περδίκης, προπονητής ο Μαλίκ Αμπές, βοηθός προπονητής ο Κώστας Χρόνης, φυσικοθεραπευτής ο Νίκος Γκράβας, μηχανικός-φροντιστής ο Αλέξανδρος Δούκας, ψυχολόγος η Δρ. Ιωάννα Ρίζου, ενώ ο Πλάτωνας Σέρρας είναι ο διεθνής διαιτητής που συνοδεύει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο αθλητής Έχλερτ, λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια προετοιμασίας, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα. Ο αθλητής Γιώρας, αν και τραυματίστηκε στον αγκώνα του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.

Στις 23 Ιουλίου (08:00) οι διεθνείς περνάνε από έλεγχο ταξινόμησης. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ξεκινάνε στις 24 Ιουλίου και ώρα 15:30, με πρώτο αντίπαλο την ομάδα της Λιθουανίας.