Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

01.12.07

Ο ΝΑΣ ΑμεΑ Φαέθων Καρδίτσας, διοργανώνει τη Δευτέρα (10:00, στο κλειστό γήπεδο της πόλης) αγώνα επίδειξης μπάσκετ με καρότσι, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Καρδίτσας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο (τον καλύτερο δυνατό) την Παγκόσμια Ημέρων Ατόμων με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα…

 

28.12.05

Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Γνωρίσαμε την αποθέωση, μια ζεστή αγκαλιά και ένα θερμό χειροκρότημα, ανταμοιβή για την προσπάθεια χρόνων που καταβάλλουμε. Φαίνεται πως το 2005 ήταν χρονιά… Ολυμπιακού για την ΟΣΕΚΚ. Γιατί μετά το πιο πετυχημένο “Τρίποντο Αγάπης” της ιστορίας μας, ήρθε μια υπέροχη βραδιά, για να αναδείξει την κοινή διάθεση της ομοσπονδίας και της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ευρύτερη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα…

 

31.03.05

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/03) το Τουρνουά Μπάσκετ με Καρότσι που διοργανώθηκε στο Ιβανόφειο από το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού – ΚΑΠΠΑ 2000 σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΚ.
Την… παράσταση έκλεψαν οι αθλητές των τεσσάρων σωματείων της ΟΣΕΚΚ που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση (Κένταυρος, ΠΑΟΚ, Αργοναύτες Βόλου, Μέγας Αλέξανδρος), η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού της Διαφορετικότητας.

Διαβάστε περισσότερα…

 

27.03.05
Στις 29 και 30 Μαρτίου διεξάγεται στο Ιβανόφειο τουρνουά μπάσκετ με καρότσι, το οποίο διοργανώνει η ΟΣΕΚΚ και το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (Κ.Α.Π.-Π.Α. 2000). Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της “Εβδομάδας του πολιτισμού και του αθλητισμού της διαφορετικότητας“.
Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος οι Αργοναύτες Βόλου, Κένταυρος, Μέγας Αλέξανδρος και ΠΑΟΚ, προκειμένου να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους αυτή την προσπάθεια και να δείξουν ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια. Ολοι μπορούν να αθληθούν αρκεί να έχουν τη διάθεση…

 

Στη μάχη κατά των ναρκωτικών
07.02.05

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) βρέθηκε, για ακόμη μια φορά, κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στους ανθρώπους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
Συμμετείχαμε στο ετήσιο τουρνουά μπάσκετ “Κατά των Ναρκωτικών“, το οποίο διοργάνωσαν και φέτος οι Σχολές Αμερικάνικης Παροικίας Αθηνών. Το τουρνουά διοργανώνεται επί σειρά ετών, θέλοντας να συμβάλει ο κόσμος της εκπαίδευσης στη μάχη ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών. Η ΟΣΕΚΚ είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής, όπως και κάθε άλλης προσπάθειας ανάλογου ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα…