Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΝΕΑ

ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

Η πρώτη φάση των πλέιο οφ
23.02.09

Ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια είναι η μόνη αήττητη ομάδα μετά τους αγώνες κατάταξης που έγιναν στη Λάρισα, το τριήμερο. Ο ΠΑΣΚΑ επικράτησε μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (67-49), του Θεσσαλού, ο οποίος μέχρι και χθες μετρούσε δύο νίκες επί της αθηναϊκής ομάδας. Οι τέσσερις ομάδες του Α’ ομίλουΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Θεσσαλός “Ευθυμίου Ορθοπαιδικά”, Μαρούσι και Μέγας Αλέξανδρος– θα λύσουν τις διαφορές τους το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 6-8 Μαρτίου στο κλειστό του Μετς, όπου θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής.
Για τις θέσεις 5-8, η σειρά είναι: Δωδεκάνησος, Άρης, Αργοναύτες Βόλου, Ίρις Καβάλα και για τις θέσεις 9-12, η σειρά είναι: Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας”, Φαέθωνας Καρδ., Ποντιακός, Αετοί Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα…

 

20.02.09

Ξεκινάνε σήμερα οι αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ, οι οποίοι διεξάγονται σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα. Οι Αετοί Κρήτης δεν θα συμμετέχουν σε αυτή τη φάση, έπειτα από απόφασή τους, την οποία κοινοποίησαν στην Ομοσπονδία. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις:

Διαβάστε περισσότερα…

 

18.02.09
Λάρισα, Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη θα κινούνται στους ρυθμούς του 14ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ, αφού σε αυτές τις τρεις πόλεις θα φιλοξενηθούν οι αγώνες κατάταξης το τρίημερο 20-21-22 Φεβρουαρίου. Στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας θα γίνουν οι αγώνες για τις θέσεις 1-4, στο γήπεδο της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν οι αγώνες για τις θέσεις 5-8 και στο ΕΑΚ Καρδίτσας θα γίνουν οι αγώνες για τις θέσεις 9-12.
Διαβάστε περισσότερα…

 

17.02.09
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας. Ο ΕΣΑΚΕ, με πρωτοβουλία του προέδρου του Βασίλη Οικονομίδη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών, διοργανώνει και φέτος (για τρίτη συνεχή χρονιά) το All Star Game, από κοινού με την ΟΣΕΚΚ. Εντάσσει στο πρόγραμμά του το μπάσκετ με καρότσι, που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γιορτής -της κοινής γιορτής- του ελληνικού μπάσκετ.
Διαβάστε περισσότερα…

 

16.02.09

Τα φαβορί για μια ακόμα φορά επικράτησαν στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ. Στους χιαστί αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες που είχαν δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση ήταν αυτές που επικράτησαν και πήραν την πολυπόθητη νίκη. Έτσι λοιπόν αύριο θα γίνει η κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, της ημιτελικής φάσης των ομίλων, οι οποίοι έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα…

 

Αποτελέσματα 1 – 15 από 102