Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ξεκινάει το κύπελλο

Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 11:16

Έφτασε η ώρα!…
Η (υποχρεωτική) αγωνιστική απραξία, δίνει τη θέση της στη δράση, καθώς στο τέλος του ερχόμενου μήνα ξεκινά το Κύπελλο. Η διοίκηση της ΟΣΕΚΚ υλοποιεί την απόφαση που πήρε η Γενική Συνέλευση, χάρη στην αρωγή του κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Αποδεχόμενος πλήρως την ορθότητα του αιτήματός μας (στη συνάντηση που είχαμε μαζί του την Παρασκευή 19/10), δείχνοντας πως παραμένει σταθερά κοντά στον χώρο του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, έδωσε άμεσα λύση και ουσιαστικά την ώθηση που απαιτείτο για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν όχι από δική μας αδράνεια.

Ποτέ δεν γκρινιάξαμε, δεν θα το κάνουμε τώρα. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, έχουμε ξεπεράσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Ξεπερνάμε και αυτό, επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση, δίνουμε ξανά ραντεβού εκεί που μας αρέσει να ανταμώνουμε: στα γήπεδα του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ευχαριστούμε και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας. Ελπίζουμε στην πορεία να έχουμε κι άλλους αρωγούς, προκειμένου το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δράση του. Δράση σημαντική από κάθε άποψη.

Το Κύπελλο ξεκινά (τζάμπολ το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου), το πρωτάθλημα θα ακολουθήσει, η συνήθεια που -για μας- έγινε λατρεία επιστρέφει στις ζωές μας.

Ο Υφυπουργός ήταν θετικός και για την επιχορήγηση που αφορά στα σωματεία. Δεσμεύτηκε πως άμεσα θα δοθεί ένα σημαντικό μέρος αυτής και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εκταμιευθεί όλο το ποσό.