Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις

Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 14:34

Η 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με αναπηρία, είναι πάντα για την ΟΣΕΚΚ μία ημέρα ξεχωριστή. Μία ημέρα που συνηθίζουμε να περνάμε μαζί με φίλους αλλά και με αυτούς που δεν γνωρίζουν αλλά θέλουν να μάθουν τι είναι το μπάσκετ σε αγωνιστικό αμαξίδιο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τιμήσουμε αυτή την ημέρα, όχι μόνοι μας αλλά μαζί με άλλους φορείς του ειδικού αθλητισμού.
Την Παρασκευή 02/12/2011 στο κλειστό γυμναστήριο Μετς στις 10:00, η Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Άθλησης και Θρησκευμάτων, τον Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή οργανώνουν την εκδήλωση, “Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις“.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να γιορτάσετε μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους αθλητές μας. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της ΟΣΕΚΚ.

Το πρόγραμμα:

9:00 – 9:50 Άφιξη – Ταξιθέτηση10:00 Έναρξη εκδήλωσης – Εκφώνηση λόγωνΧορός με αμαξίδιοΠετοσφαίριση καθιστώνΞιφασκία με καρότσιΤζούντο ΤυφλώνΚαλαθοσφαίριση με καρότσιΧορός με αμαξίδιο

12:00 Λήξη εκδήλωσης  – Αναχώρηση