Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – ΒΙΣΤΟΝΟΙ – ΣΑΠΑΙΟΙ 45-47

Σάββατο, 14 Μάρτιος 2009 19:16

Οι σκοπιμότητες και η άμυνα ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτονταν οι παίκτες των δύο ομάδων που συμμετείχαν στο All Star Game, το οποίο διεξήχθη στην Ξάνθη. Οι Βιστόνοι και οι Σαπαίοιτα ονόματα των πρώτων Θρακικών φυλών της περιοχής – έτσι ονομάσαμε τις δύο ομάδες μας, φρόντισαν να προσφέρουν θέαμα και αρκετά καλάθια, στον κόσμο που βρέθηκε στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Οι οδηγίες άλλωστε των δύο προπονητών ήταν σαφείς πριν το τζάμπολ. “Θέλουμε καλάθια και όχι  άμυνα”. Οι Βιστόνοι είχαν τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυρίως χάρη στα καλάθια του Ατνάν Χαμάντι. Οι Σαπαίοι όμως έκαναν αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου, με τον Βάιο Γιώρα να βάζει τη σφραγίδα του και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη, με 47-45

Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών μας και αυτοί με τη σειρά τους μετά το τέλος του αγώνα, τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα. 

Τον τίτλο του MVP πήρε ο Βάιος Γιώρας, και την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Γιώρας αναδείχθηκε νικητής και στο διαγωνισμό τριπόντων. Στην πρώτη φάση ισοβάθμησε 4-4 με τον Ατνάν Χαμάντι και στον τελικό νίκησε με σκορ 4-2

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 22-24, 32-34, 45-47
ΒΙΣΤΟΝΟΙ (Κουντουράς): Παππάς 10, Χαμαντίν 13, Χατζηδημητρίου, Τριανταφύλλου 8, Χρυσοβέργης 3 (1), Πετράκης 5 (1), Μπαροπτές 2, Μπράτσος 4.
ΣΑΠΑΙΟΙ (Μανούκα): Τσαουσίδης, Ράσσα 2, Φιλίππου 3, Τσιονάρας 6, Στυλιανακάκης 2, Τσιπράς 4, Αράπογλου 4, Γιώρας 26.