Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Δεύτερο “Τρίποντο” στο ΟΑΚΑ

Δεύτερο “Τρίποντο” στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2007 00:24

Η ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του ΟΑΚΑ και υποδέχθηκε τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Η “Ένωση“, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, φιλοξένησε στο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο για την Α1 κατηγορία, μπασκετμπολίστες από την ομάδα του Αμαρουσίου, οι οποίοι έδωσαν αγώνα επίδειξης.
Η υποδοχή από τους φίλους της ΑΕΚ ήταν ιδιαιτέρως θερμή. Επικρότησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών μας, όρθιοι στις θέσεις του. Το τζάμπολ του αγώνα επίδειξης έκανε ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κικίλιας, παλιός μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας έδωσε τιμητική πλακέτα στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Δρόσο και στον Μπάμπη Καραμανλή, εκπρόσωπο της εταιρείας Wilkinson, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα -δια μικροφώνου- στους οπαδούς της ΑΕΚνα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα“.
Από τη μεριά του, ο κ. Δρόσος παρέδωσε στην ομοσπονδία μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ, ενώ δόθηκαν και δώρα από τον χορηγό της “Ένωσης” (Wilkinson) προς τους παίκτες, οι οποίοι παρακολούθησαν όλο το παιχνίδι από τον αγωνιστικό χώρο.