Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – “Ευχαριστούμε για τη στήριξη”

“Ευχαριστούμε για τη στήριξη”

Τετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2008 18:47

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, κ. Γιώργος Κούζας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Κάθε χρόνο λέμε πως “αυτό το Τρίποντο Αγάπης ήταν το πιο πετυχημένο”. Και δεν είναι σχήμα λόγου. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Έτσι και φέτος, χωρίς ιδιαίτερο θόρυβο, με συντονισμένες ενέργειες και τη συμπαράσταση των ανθρώπων του μπάσκετ, καταφέραμε να στείλουμε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα.
Η ΟΣΕΚΚ κάθε χρόνο τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Την τιμά με τη δράση της όλο τον χρόνο και δευτερευόντως με τις εκδηλώσεις στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Φέτος νιώσαμε πιο πολύ από ποτέ την αναγνώριση από τον ευρύτερο χώρο του μπάσκετ, την αποδοχή και τη συμπαράσταση.
Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά:

Τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Δημήτρη Δρόσο. Τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Καλαφατάκη, τους παίκτες της ομάδας, τους ανθρώπους του μάρκετινγκ, τον υπέροχο κόσμο που με το χειροκρότημά του μας έδωσε δύναμη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που αδιαφορώντας για το πρόβλημα με το πόδι του και τις εντολές των γιατρών, μπήκε στον κόπο να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο για το τζάμπολ.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, γιατί είναι ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της προσπάθειάς μας. Στο πρόσωπό του έχουμε βρει έναν καλό φίλο και συμπαραστάτη. Τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μαρούσι, κ. Άρη Βωβό, τον κ. Σταύρο Ελληνιάδη, τον προπονητή κ. Σούλη Μαρκόπουλο, τους λίγους αλλά εκλεκτούς φίλους του συλλόγου, που ζέσταναν με το χειροκρότημά τους την εκδήλωσή μας.

● Τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Βασίλη Οικονομίδη, όχι μόνο για την ως τώρα συμπαράσταση, αλλά και γι’ αυτά που από κοινού σχεδιάζουμε για τη φετινή χρονιά και όχι μόνο.● Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι για άλλη μια φορά στάθηκαν δίπλα μας, πρόβαλαν με εκτενή δημοσιεύματα και αναφορές τη δραστηριότητά μας.

● Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο φετινό “Τρίποντο Αγάπης“, να τους ευχηθώ καλό πρωτάθλημα και η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη και πιο δημιουργική από την προηγούμενη.